Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Artfood

Artfood Traiteur werd in 2009 opgericht door Arthur Renwart en Eugénie Sarkissiane. Het is een eigentijds huis dat wordt bezield door uitmuntendheid, passie en creativiteit, en wordt gedreven door een menselijke en ecologisch verantwoorde visie.
Het brengt gastronomie en moderne snufjes samen in originele menu’s en concepten. 
Artfood Traiteur maakt het grote verschil voor uw meest exclusieve recepties.

Contact : Anne-Catherine Gossiaux
Email: anne-catherine@artfood.be

Naar de website

Choux de Bruxelles

Geef smaak aan uw evenement voor een tijdloos moment. Onze teams stellen hun knowhow ten dienste van uw smaakpapillen met seizoensgerechten vol van smaak, passie en innovatie. Laten we ons voorstellen en organiseren van uw evenement samen om uw gasten te verrassen.

Contact : Stijn De Knijf
Email : Stijn@chou.be

Naar de website

Eating Point

U zoekt een originele, dynamische en kwalitatief hoogstaande oplossing voor uw commerciële evenementen. Eating Point biedt u alle mogelijke antwoorden. Laat uw gasten genieten van een kwaliteitsvolle keuken, hippe food corners en een trendy bediening.
Elkaar ontmoeten op een comfortabele manier door de creatie van een natuurlijke flow staat bij ons centraal.

Contact : Thibault Van Geet
Email : thibault@eatingpoint.be

Naar de website

Huitrière & Eole

L’Huîtrière & Eole heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, in combinatie met een dynamisch team dat werd opgeleid in de beste scholen en restaurants van België en Frankrijk. Voor kleine of grote groepen, voor recepties, een walking dinner of een prestigieus en formeel diner zorgen wij voor een gedenkwaardige ervaring. 

Contact : Michel de Coninck
Email : mdeconinck@huitriere-eole.be

Naar de website