Beste bezoekers, 
Op woensdag 24 april zal het museum uitzonderlijk gesloten zijn voor het publiek.
Gelieve ons te verontschuldigen voor het ongemak.

Artfood

Artfood Traiteur is in 2009 opgericht door Arthur Renwart en Eugénie Sarkissiane. Wij zijn een eigentijds bedrijf gedreven door uitmuntendheid, passie en creativiteit. Wij maken wensen waar om grote emoties te creëren.

De smaakbeleving in combinatie met actuele menselijke en ecologische uitdagingen. We combineren gastronomie en moderniteit in originele menu's en concepten.

Contact : Grégoire Pelegrin
Email: gregoire@artfood.be

Naar de website

Choux de Bruxelles

GASTVRIJHEID IS EEN KUNST
Ons doel is om van elke ontmoeting een belevenis te maken. Steeds beter, steeds verfijnder, altijd boeiend ! We zijn een hecht team dat betovert met gastvrijheid en kwaliteit. Bij Choux de Bruxelles vindt u een verhaal van creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid in een organisatie die steeds denkt aan de toekomst.

Contact : Stijn De Knijf
Email : Stijn@chou.be

Naar de website

Biorganic

BIORGANIC is de eerste en enige Belgische cateraar die 100% biologisch gecertifieerd is door Certisys. Zij bieden u sinds 2010 een verfijnde, biologische en creatieve keuken voor al uw privé- of professionele evenementen. 
Met het oog op een duurzaam ontwikkelingsbeleid bereiden zij voor u unieke menu’s en formules van voorgerechten, hoofdgerechten en dessertjes met het grootste respect voor de seizoenen.  

Contact : Sara Dias
Email : sara@biorganic.bio

Naar de website

Huitrière & Eole

L’Huîtrière & Eole heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, in combinatie met een dynamisch team dat werd opgeleid in de beste scholen en restaurants van België en Frankrijk. Voor kleine of grote groepen, voor recepties, een walking dinner of een prestigieus en formeel diner zorgen wij voor een gedenkwaardige ervaring. 

Contact : Michel de Coninck
Email : mdeconinck@huitriere-eole.be

Naar de website