Top
Slide

News Archief

Iedere dag om 14u zal een exclusieve oldtimer een demo-rit uitvoeren op de Esplanade

Vanaf 1 juli om 14 u stipt zal – indien het weer dit toelaat – een unieke oldtimer rondrijden op de Esplanade van het Jubelpark gedurende een 30-tal minuten. De toeschouwers krijgen ook deskundige uitleg over het voertuig.

Vanaf 1 juli om 14 u stipt zal – indien het weer dit toelaat – een unieke oldtimer rondrijden op de Esplanade van het Jubelpark gedurende een 30-tal minuten. De (...)


2021-07-02

Jaguar in the box

De Bburago-dozen op ware grootte lijken wel een vast ingrediënt te worden in onze displays… maar ze veranderen wel regelmatig van inhoud. Nu is het de beurt aan een Jaguar E-type om zijn plaats in de « Box » in het hart van Autoworld in te nemen. In onze museumshop vervoegt zijn model op schaal 1/24 de twee voorgaande (Beetle et Pogtador). En voor de liefhebbers : we hebben ook een mooie keuze aan Jaguar-boeken.

De Bburago-dozen op ware grootte lijken wel een vast ingrediënt te worden in onze displays… maar ze veranderen wel regelmatig van inhoud. Nu is het de beurt aan (...)


2021-07-02

Voor 'aspirant-car designers'

Een nieuwe activiteit in Autoworld : alle kinderen (en volwassenen met een jeugdig hart) kunnen hun creativiteit de vrije loop laten door op een echte auto te tekenen. En niet zomaar een auto ! Maar een echte Jaguar ! Fantastisch niet ?!
Jaguar stelt hiervoor een I-PACE ter beschikking die helemaal werd bekleed met witte vinyl waarop de artisten loos kunnen gaan met speciale kleurstiften die we daartoe ter beschikking stellen. Na sluitingstijd wordt de auto schoongemaakt zodat de artiesten van de volgende dag weer aan de slag kunnen.

Ouders : vergeet geen foto’s te maken om ze te posten op onze Instagram-pagina #autoworld_brussels.
Deze activiteit is inbegrepen in het toegangsticket tot het museum.

Een nieuwe activiteit in Autoworld : alle kinderen (en volwassenen met een jeugdig hart) kunnen hun creativiteit de vrije loop laten door op een echte auto (...)


2021-07-01

Kruip zelf achter het stuur

Twee nieuwe activiteiten wachten op de bezoekers gedurende de hele zomer.
Een circuit met telegeleide auto’s van Bburago voor de kinderen van 4 tot 12 jaar oud en twee racesimulatoren voor de ouderen, één met de nieuwe PlayStation 5.
Deze activiteiten zijn inbegrepen in de toegangsprijs en zijn dagelijks beschikbaar in juli en augustus tussen 10:00 u en 12:30 en van 14:00u tot 18:00.

Twee nieuwe activiteiten wachten op de bezoekers gedurende de hele zomer.Een circuit met telegeleide auto’s van Bburago voor de kinderen van 4 tot 12 jaar oud en (...)


2021-07-01

Cars & Coffee 18.07.2021 - Special 'Jaguar E-type 60 Years'


Bent u in het bezit van een oldtimer, dan nodigen we u op zondag 18 juli graag uit voor een bezoek aan Autoworld met de oldtimer tussen 10u en 14u.
Wij voorzien voor u een parkeerplaats op de esplanade voor het museum.

Gezien het beperkt aantal plaatsen is op voorhand inschrijven  wel verplicht.

Bent u in het bezit van een oldtimer, dan nodigen we u op zondag 18 juli graag uit voor een bezoek aan Autoworld met de oldtimer tussen 10u en 14u.Wij voorzien (...)


2021-07-01

Zondag 04.07.2021 : Vespa & Coffee

Op zondag 4 juli rond 14u verwacht Autoworld zo’n 120 tot 150 Vespa’s voor de verjaardagrally, georganiseerd door Mario Catapano en de Vespa club van Grimbergen, met Vespa liefhebbers die uit alle hoeken van het land zullen komen met hun blinkende machines. Ze zullen op de Esplanade voor het museum het getal « 75 » vormen. Een knipoog die Enrico Piaggio misschien wel vanuit de hemel zal kunnen zien, je weet maar nooit.

Op zondag 4 juli rond 14u verwacht Autoworld zo’n 120 tot 150 Vespa’s voor de verjaardagrally, georganiseerd door Mario Catapano en de Vespa club van Grimbergen (...)


2021-06-29

Bekendmaking winnaar loting VW Kever '1969

Sinds midden juli 2020 stond hij trots in het midden van het museum: een klassieke VW Kever 1300 cc uit 1969 ‘in the box’ op ware grootte. Iedereen maakte kans om deze auto te winnen door in de museum shop de miniatuurversie van Bburago (schaal 1:24) te kopen. Zondag was het eindelijk zover…Om stipt 12u vond de loting plaats. 

Sinds midden juli 2020 stond hij trots in het midden van het museum: een klassieke VW Kever 1300 cc uit 1969 ‘in the box’ op ware grootte. Iedereen maakte kans (...)


2021-06-28

Pop-up summer Terrace

In samenwerking met Chou verwelkomen we  de hele zomer lang een enkele food trucks en een bar voor  de ingang. Elke food truck heeft zijn eigen specialiteiten!
Er wordt ook voor muziek gezorgd met een DJ… En de EURO 2021 voetbalmatchen zullen vanaf 11 juni te volgen zijn op groot scherm.…
Ambiance verzekerd !
Onder de gaanderij naast de ingang is onze bar open van 10h tot 18u.

In samenwerking met Chou verwelkomen we  de hele zomer lang een enkele food trucks en een bar voor  de ingang. Elke food truck heeft zijn eigen specialiteiten (...)


2021-06-08

Extra voordelen voor wie een « pass » koopt!

Onze trouwe bezoekers hebben een stapje voor. Daarom bieden we in de komende weken aan de kopers van een ‘Pass’, naast de hierbij opgesomde voordelen, ook nog een welcome pack aan, met enkele leuke verrassingen.
 Maak uw keuze uit de drie beschikbare passes die twaalf maanden geldig zijn na aankoop:

  • Silver: geldig voor één persoon (€ 35)
  • Gold: geldig voor één persoon + één persoon naar keuze (€ 50)
  • Family: geldig voor het hele gezin (ouders + kinderen) (€ 85)

Onze trouwe bezoekers hebben een stapje voor. Daarom bieden we in de komende weken aan de kopers van een ‘Pass’, naast de hierbij opgesomde voordelen, ook nog een (...)


2021-01-29

AUTOWORLD IN 3D ... een magisch bezoek! 


Wil je een glimp van ons museum opvangen? 
Ga comfortabel achter je scherm zitten, klik hier en ontdek elke hoek van het museum. 

Magisch is het niet? Wel het is nog mooier in real life!

Wil je een glimp van ons museum opvangen? Ga comfortabel achter je scherm zitten, klik hier en ontdek elke hoek van het museum. Magisch is het (...)


2020-12-17

YOUR EVENT @ AUTOWORLD


Om de organisatie van uw evenement makkelijker te maken bieden wij u deze zomer graag een all-inpackage aan.
Een all-in arrangement met een vaste prijs per persoon. (Max. 200p)
Inbegrepen in uw package:

  • Toegang tot het museum na openingsuren
  • Exclusieve locatie in historisch gebouwAudiovisuele ondersteuning
  • Professionele Autoworld ondersteuning van het event.

Wij houden samen met onze partners rekening met de huidige veiligheidsmaatregelen.
Meer informatie via events@autoworld.be of 02/ 736.41.65

Om de organisatie van uw evenement makkelijker te maken bieden wij u deze zomer graag een all-inpackage aan.Een all-in arrangement met een vaste prijs per persoon (...)


2020-06-20

'Tentoonstelling' of 'Car in the spotlight': wat is het verschil?


De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende benamingen zullen gebruiken voor grote en voor kleine exposities, zodat de bezoekers precies weten wat ze mogen verwachten wanneer ze een bezoek aan Autoworld plannen.

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende (...)


2016-02-02

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info