Top
Slide
Slide

News Archief

Mini Parade 22.04

Om de vele Mini-fans – of het nu gaat om Austin Mini, Morris Mini, Rover Mini of een meer recent Mini-model – toe te laten de 60e verjaardag van hun geliefde auto te vieren, organiseert Autoworld, met de steun van het merk Mini, een grote bijeenkomst op de Esplanade voor het Museum, gevolgd door een korte rondrit door de hoofdstad. Een louter recreatieve rit en geen wedstrijd, waarbij de wegcode strict zal worden gerespecteerd.

De deelnemers worden op maandag 22 april op de Esplanade van het Jubelpark, tegenover Autoworld verwacht tussen 12 en 14 u. Ze ontvangen in het museum een Rallyplaat en een Roadbook.

Opgelet, het aantal deelnemende Mini’s is beperkt tot 200 auto’s. De eerst ingeschrevenen krijgen voorrang…
Inschrijven is kostenloos, maar wel verplicht via https://goo.gl/forms/lLOzRlgkcAOBVfhQ2 of per mail: mini@autoworld.be.
Deelnemers krijgen ook gratis toegang tot het museum en tot de tentoonstelling « 60 Years Mini ».

Om de vele Mini-fans – of het nu gaat om Austin Mini, Morris Mini, Rover Mini of een meer recent Mini-model – toe te laten de 60e verjaardag van hun geliefde auto (...)


2019-03-06

60th anniversary MINI: van 16 maart 2019 tot 28 april 2019

U bent het ongetwijfeld al te weten gekomen dankzij de talrijke affiches die het merk overal opgehangen heeft: dit jaar wordt de Mini 60.
Voor Autoworld een aanleiding om in maart en april een twaalftal exemplaren van deze kleine, maar even revolutionaire als karaktervolle auto, in de schijnwerpers te plaatsen. Een auto die een belangrijke rol zou spelen in de evolutie van de samenleving van de jaren ‘60.

U bent het ongetwijfeld al te weten gekomen dankzij de talrijke affiches die het merk overal opgehangen heeft: dit jaar wordt de Mini 60.
Voor Autoworld een (...)


2019-02-07

Een nieuwe audiogids om uw bezoek nog interresanter te maken!

Vanaf 28 januari zal een geheel vernieuwde audiogids worden aangeboden. De bezoekers kunnen kiezen waar ze iets over willen horen, per zone worden verschillende aspecten en een paar bijzondere auto's uitgelicht.

Vanaf 28 januari zal een geheel vernieuwde audiogids worden aangeboden. De bezoekers kunnen kiezen waar ze iets over willen horen, per zone worden verschillende (...)


2019-01-28

Schattentocht voor de kids!

Vanaf nu kan u samen met uw kroost deelnemen aan de Autoworld Schattenjacht. Vraag het formulier aan het onthaal en help uw kinderen om de vragen te beantwoorden. Elk antwoord komt overeen met een cijfer en alle cijfers geven een code. Als die correct is, opent ze het hangslot van de kist, waarin u... een mooie schat vindt!

Vanaf nu kan u samen met uw kroost deelnemen aan de Autoworld Schattenjacht. Vraag het formulier aan het onthaal en help uw kinderen om de vragen te beantwoorden (...)


2018-04-09

Tripadvisor en Get Your Guide: 4,5/5

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld de score van 4,5/5 op Tripadvisor en Get your Guide. Een uitstekend resultaat!

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld (...)


2018-02-08

'Tentoonstelling' of 'Car in the spotlight': wat is het verschil?

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende benamingen zullen gebruiken voor grote en voor kleine exposities, zodat de bezoekers precies weten wat ze mogen verwachten wanneer ze een bezoek aan Autoworld plannen.

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende (...)


2016-02-02

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info