Top
Slide
Slide
Slide

News Archief

Meer dan 300 MINI'S in de MINI-Parade maandag 22 april

Naar aanleiding van de 60ste verjaardag van het merk MINI, organiseert Autoworld, met de steun van MINI-Belux, de MINI-Parade. Het belooft een groot succes te worden met meer dan 300 deelnemende wagens.   De inschrijvingen zijn, gezien het grote succes, afgesloten met 300 ingeschreven wagens. Onder hen zowel leden van clubs als individuele eigenaars. Oldtimer of net nieuw, Iedereen is enthousiast om deel te nemen aan deze uitzonderlijke parade!

Naar aanleiding van de 60ste verjaardag van het merk MINI, organiseert Autoworld, met de steun van MINI-Belux, de MINI-Parade. Het belooft een groot succes te (...)


2019-04-15

Autoworld op TechnoClassica Essen van 11 tot 14 avril 2019

Binnen enkele dagen is het weer zover, het walhalla voor de liefhebbers van oldtimers en klassiekers gaat donderdag 11 april weer van start.

Autoworld zal voor de eerste keer aanwezig zijn op dit event, samen met onze collega’s van het Louwman Museum (NL), Cité de l’Automobile (FR), Museo Nazionale dell’Automobile (IT) en The National Motor Museum (UK).
Onder de gezamelijke vlag van de ‘The European National Motor Museums’ kan u ons vinden in Hall 6 van de beurs van donderdag 11 april tot en met zondag 14 april.
Ook op de Happy Viewday op woensdag 10 april zullen we aanwezig zijn! 

Meer informatie & tickets: http://www.technoclassica.de/

Binnen enkele dagen is het weer zover, het walhalla voor de liefhebbers van oldtimers en klassiekers gaat donderdag 11 april weer van start.Autoworld zal voor de (...)


2019-04-05

Autoworld staat niet stil

De zone ‘1910’ wordt op dit ogenblik verbouwd om uw bezoek in de toekomst nog comfortabeler te maken. 
Gelieve ons te excuseren voor het ongemak veroorzaakt door de werkzaamheden. 
De rest van het museum en de expositie ‘Mini 60 Years’ blijven uiteraard open voor het publiek.

De zone ‘1910’ wordt op dit ogenblik verbouwd om uw bezoek in de toekomst nog comfortabeler te maken. Gelieve ons te excuseren voor het ongemak veroorzaakt (...)


2019-03-25

60th anniversary MINI: van 16 maart 2019 tot 28 april 2019

U bent het ongetwijfeld al te weten gekomen dankzij de talrijke affiches die het merk overal opgehangen heeft: dit jaar wordt de Mini 60.
Voor Autoworld een aanleiding om in maart en april een twaalftal exemplaren van deze kleine, maar even revolutionaire als karaktervolle auto, in de schijnwerpers te plaatsen. Een auto die een belangrijke rol zou spelen in de evolutie van de samenleving van de jaren ‘60.

U bent het ongetwijfeld al te weten gekomen dankzij de talrijke affiches die het merk overal opgehangen heeft: dit jaar wordt de Mini 60.Voor Autoworld een aanleiding (...)


2019-02-07

Een nieuwe audiogids om uw bezoek nog interresanter te maken!

Vanaf 28 januari zal een geheel vernieuwde audiogids worden aangeboden. De bezoekers kunnen kiezen waar ze iets over willen horen, per zone worden verschillende aspecten en een paar bijzondere auto's uitgelicht.

Vanaf 28 januari zal een geheel vernieuwde audiogids worden aangeboden. De bezoekers kunnen kiezen waar ze iets over willen horen, per zone worden verschillende (...)


2019-01-28

Schattentocht voor de kids!

Vanaf nu kan u samen met uw kroost deelnemen aan de Autoworld Schattenjacht. Vraag het formulier aan het onthaal en help uw kinderen om de vragen te beantwoorden. Elk antwoord komt overeen met een cijfer en alle cijfers geven een code. Als die correct is, opent ze het hangslot van de kist, waarin u... een mooie schat vindt!

Vanaf nu kan u samen met uw kroost deelnemen aan de Autoworld Schattenjacht. Vraag het formulier aan het onthaal en help uw kinderen om de vragen te beantwoorden (...)


2018-04-09

Tripadvisor en Get Your Guide: 4,5/5

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld de score van 4,5/5 op Tripadvisor en Get your Guide. Een uitstekend resultaat!

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld (...)


2018-02-08

'Tentoonstelling' of 'Car in the spotlight': wat is het verschil?

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende benamingen zullen gebruiken voor grote en voor kleine exposities, zodat de bezoekers precies weten wat ze mogen verwachten wanneer ze een bezoek aan Autoworld plannen.

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende (...)


2016-02-02

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info