Top
Slide

News Archief

So British! Nocturne 17.01

Op vrijdag 17 januari kan u de expositie So British! uitzonderlijk bezoeken tijdens de speciale nocturne.
Het museum opent uitzonderlijk zijn deuren voor het publiek van 18u tot 22u!

De bar van de expositie zal open zijn met DJ-animatie en last but not least,  de bekende youtuber POG  zal ook van de partij zijn!

De normale toegangsprijs blijft van toepassing. 

Op vrijdag 17 januari kan u de expositie So British! uitzonderlijk bezoeken tijdens de speciale nocturne.Het museum opent uitzonderlijk zijn deuren voor (...)


2020-01-10

Zondag 16 februari 2020 : Love Bugs Parade

Moeten we deze schattige parade van Kevers, Beetles en hun grote broer, de Volkswagen Combi, nog aan u voorstellen? 
Op de twaalfde editie van de Love Bugs Parade komen meer dan driehonderd van deze klassiekers samen voor het museum Autoworld, op de Esplanade van het Brusselse Jubelpark.  
Er zijn modellen van elke leeftijd (de oudste ingeschreven Kever is gebouwd in 1953!), van elk tijdperk ... en in elke denkbare kleur. 
Sommige Kevers horen al generaties lang bij dezelfde familie. Ze hebben zelfs koosnaampjes: Choupette, Herbie, Vocho, 53, Pablo, Beetle, Samba ...    Al vanaf de bijeenkomst voor de parade hangt er een aanstekelijke feeststemming in het Jubelpark! Want elk jaar kijken de eigenaars enthousiast uit naar deze dag van vrijheid, muziek en gezelligheid – allemaal in het thema van dit iconische autootje.   

Moeten we deze schattige parade van Kevers, Beetles en hun grote broer, de Volkswagen Combi, nog aan u voorstellen? Op de twaalfde editie van de Love Bugs (...)


2020-01-10

Autoworld op het Salon van Brussel

Autoworld zal aanwezig zijn op het Dream Cars Salon.
Het Dream Cars Salon vindt de volledige duur van de Brussels Motor Show plaats, namelijk van 10 tot 19 januari 2020. 
Je kan ons terugvinden in paleis 1 met de prachtige Jaguar E-type

Aarzel niet om ons een bezoekje te brengen!

Autoworld zal aanwezig zijn op het Dream Cars Salon. Het Dream Cars Salon vindt de volledige duur van de Brussels Motor Show plaats, namelijk van 10 tot 19 januari (...)


2020-01-08

Wijziging parkingbeleid Jubelpark

Vanaf januari 2020 wordt de esplanade van het Jubelpark afgesloten voor doorgaand verkeer en is er niet langer de mogelijkheid om te parkeren. Er wordt immers gewerkt aan de daken van de gebouwen en de geparkeerde auto’s brengen de veiligheid in het gedrang. Aan de enige ingang naar de esplanade, de zuidzijde van de Ridderschapslaan, komt een slagboom met nummerherkenning. Enkel personeel en leveranciers worden nog toegelaten op de site. Indien u met de wagen naar Autoworld komt is parkeren mogelijk in de straten rondom het park of in de volgende (op wandelafstand) openbare parkings.

Vanaf januari 2020 wordt de esplanade van het Jubelpark afgesloten voor doorgaand verkeer en is er niet langer de mogelijkheid om te parkeren. Er wordt immers gewerkt (...)


2020-01-07

Bekende Youtuber POG te gast bij Autoworld

Ben je actief op social media en bezeten door extravagante supercars? Dan is YouTube-ster POG vast geen onbekende voor je. En dan hebben we spannend nieuws: zijn McPog, een limited edition McLaren 675LT Spiderwaarvan slechts vijfhonderd exemplaren bestaan, wordt van 12 tot 26 januari 2020 tentoongesteld bij Autoworld in het kader van 'So British!'. 

Op vrijdag 17 januari is POG zelf aanwezig voor een signeersessie tijdens een afterworkfeestje van 18 tot 20.30 uur, compleet met loungebar en dj!
Zet het alvast in je agenda en volg ons op social media voor meer informatie.

Ben je actief op social media en bezeten door extravagante supercars? Dan is YouTube-ster POG vast geen onbekende voor je. En dan hebben we spannend nieuws (...)


2019-12-19

X-mas time

Kom de magische kerstsfeer van onze Christmas Time British style opsnuiven!Het hele museum staat in het teken van 'Christmas shopping': kerstversiering, sfeervolle muziek, een gigantische kerstboom, een shop vol typische 'So British'-producten...

Drink gerust ook een glaasje bij de Gin Bar in de expo. Deze is open tijdens de kerstvakantie en in het weekend. 

Tijdens de expo staan er in het restaurant van Autoworld elke dag een aantal 'very British' specialiteiten op het menu.

Kom de magische kerstsfeer van onze Christmas Time British style opsnuiven!Het hele museum staat in het teken van 'Christmas shopping': kerstversiering (...)


2019-12-18

The expo 'So British!' is open

'So British!', de zesde tweejaarlijkse Autoworld-expo, is gisteravond officieel geopend. Naast de vele verzamelaars en liefhebbers van historische wagens waren er ook enkele bekende personen van de partij, zoals minister van Staat Herman de Croo en Sir Martin Shearman, de Britse ambassadeur in België.
De verwondering van de meer dan 1200 aanwezigen was bijna tastbaar.

'So British!', de zesde tweejaarlijkse Autoworld-expo, is gisteravond officieel geopend. Naast de vele verzamelaars en liefhebbers van historische wagens waren (...)


2019-12-13

The Last Overland

Als voorproefje voor de grote opening was Autoworld op 12 december de voorlaatste stopplaats in een transcontinentale rit: 'The Last Overland'.
Drie Land Rovers, waaronder één origineel model uit 1955, arriveerden na een meer dan drie maanden lange rondreis op de esplanade aan het Jubelpark. Ze zijn op 25 augustus vertrokken in Singapore en hebben de reis afgelegd die drie Britten 64 jaar geleden hebben gemaakt, maar dan in de omgekeerde richting. De originele rit startte namelijk in Londen en eindigde in Singapore.
Land Rover had de hele 'Defender'-community uitgenodigd om dit evenement bij te wonen.
Dat noemen we pas een originele ode aan een van de grootste Britse autolegendes!

Als voorproefje voor de grote opening was Autoworld op 12 december de voorlaatste stopplaats in een transcontinentale rit: 'The Last Overland'.Drie Land Rovers, (...)


2019-12-12

Triumph in avant-premiere in Autoworld op zondag 15 december

Ter gelegenheid van 'So British!' onthult Triumph op zondag 15 december tussen 13 en 17 uur al zijn nieuwe modellen. Als exclusieve avant-première in de Benelux stelt het motormerk bovendien zijn drie nieuwe modellen voor 2020 voor!

Ter gelegenheid van 'So British!' onthult Triumph op zondag 15 december tussen 13 en 17 uur al zijn nieuwe modellen. Als exclusieve avant-première in de Benelux (...)


2019-12-08

Uw event op 'So British!'

Eind dit jaar steken we het Kanaal over naar het Verenigd Koninkrijk. ‘So British! cars & lifestyle’ is een onvergetelijke tentoonstelling die de bezoekers onderdompelt in de sfeer van een land dat talloze mythische auto’s heeft voortgebracht!
Meer dan 50 legendarische Engelse auto’s van na de Tweede Wereldoorlog, waaronder enkele zeldzame en uitzonderlijke modellen, zijn tentoongesteld in een typisch Londense setting die verrassend realistisch is uitgewerkt.

Eind dit jaar steken we het Kanaal over naar het Verenigd Koninkrijk. ‘So British! cars & lifestyle’ is een onvergetelijke tentoonstelling die de bezoekers (...)


2019-10-08

Van 13 december 2019 tot 26 januari 2020 : So British !, cars & lifestyle

Al tien jaar lang organiseert Autoworld in elk oneven jaar een tentoonstelling met tot in de puntjes uitgewerkte decors om het jaar in schoonheid af te sluiten. Deze gelegenheid, dat telkens heel wat media-aandacht trekt, draait niet rond de verjaardag van één of meer merken maar van het creëren van een sfeer, een decor, een droombeeld waarin we de mooiste, meest legendarische en meest kenmerkende auto's tot leven laten komen. 

Eind dit jaar steken we het Kanaal over naar het Verenigd Koninkrijk. 'So British! Cars & Lifestyleis een onvergetelijke tentoonstelling die de bezoekers onderdompelt in de sfeer van een land dat talloze mythische auto's heeft voortgebracht!

Al tien jaar lang organiseert Autoworld in elk oneven jaar een tentoonstelling met tot in de puntjes uitgewerkte decors om het jaar in schoonheid af te sluiten.& (...)


2019-09-11

Low Emission Zone (LEZ) in Brussel: WATISDAT?

LEZ in Brussel: moet ik me zorgen maken?
Mag u nu wel of niet met uw oldtimer of recentere wagen in Brussel rondrijden? Over die vraag breken heel wat automobilisten zich het hoofd.

LEZ in Brussel: moet ik me zorgen maken?Mag u nu wel of niet met uw oldtimer of recentere wagen in Brussel rondrijden? Over die vraag breken heel wat automobilisten (...)


2019-05-03

Upgrade Audiogidsen

Er werd een inhoudelijke upgrade uitgevoerd waardoor de audioguides nu nog completer zijn met historisch beeldmateriaal en video's van onder andere  Jacky Ickx, Yvan Mahy, Louis de Fabribeckers en Lowie Vermeersch.
 

Er werd een inhoudelijke upgrade uitgevoerd waardoor de audioguides nu nog completer zijn met historisch beeldmateriaal en video's van onder andere   (...)


2019-04-30

Tripadvisor en Get Your Guide: 4,5/5

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld de score van 4,5/5 op Tripadvisor en Get your Guide. Een uitstekend resultaat!

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld (...)


2018-02-08

'Tentoonstelling' of 'Car in the spotlight': wat is het verschil?

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende benamingen zullen gebruiken voor grote en voor kleine exposities, zodat de bezoekers precies weten wat ze mogen verwachten wanneer ze een bezoek aan Autoworld plannen.

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende (...)


2016-02-02

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info