Top
Slide

News Archief

12de Editie van de Love Bugs Parade

Hartje winter vieren we de liefde met ons inmiddels traditionele evenement: rond Valentijnsdag wordt Brussel opgefleurd door de vrolijke, kleurrijke Love Bugs Parade die vanaf de Esplanade van het Jubelpark vertrekt.

Op zondag 16 februari kun je voor het twaalfde jaar op rij zo'n driehonderd Kevers, Beetles en Combi's bewonderen op de Esplanade voor het Autoworld-museum. Er zijn modellen van elke leeftijd (de oudste ingeschreven Kever is gebouwd in 1953!), van elk tijdperk ... en in elke denkbare kleur.  

Hartje winter vieren we de liefde met ons inmiddels traditionele evenement: rond Valentijnsdag wordt Brussel opgefleurd door de vrolijke, kleurrijke Love (...)


2020-02-07

Pecheur de Lune 6-9/02

Van 6 tot 9 februari vindt de tijdelijke tentoonstelling 'On the Move' van de vereniging Pêcheur de Lune plaats bij Autoworld. Er worden kunstwerken tentoongesteld van kunstenaars die net iets anders zijn. Met hun schilderijen, tekeningen en beelden tonen ze hoe zij de mobiliteit van vroeger, nu en de toekomst zien.

Klik hier voor meer info!

Van 6 tot 9 februari vindt de tijdelijke tentoonstelling 'On the Move' van de vereniging Pêcheur de Lune plaats bij Autoworld. Er worden kunstwerken tentoongesteld (...)


2020-02-06

Visit Brussels Awards: Stem voor So British!

Ook dit jaar gaan we ervoor en hopen we dat we de befaamde Visit Brussels Award voor de mooiste expo van het jaar in de wacht slepen.  
Zeker omdat we elke keer een van de beste publieksscores halen!
Daarom vragen we nog een keer je steun voor onze nieuwste expo: 'So British! Cars & Lifestyle'. 

In de eerste ronde helpt jouw stem ons (hopelijk) aan een nominatie.
Daarna is het de beurt aan de jury om een winnaar uit te kiezen.

Vond je de expo 'So British! Cars & Lifestyle' interessant?
Klik dan snel op www.awards.brussels en stem op ons in de categorie 'Most Noted Exhibition 2019' vóór 2 maart 2020.
Alvast bedankt!

Ook dit jaar gaan we ervoor en hopen we dat we de befaamde Visit Brussels Award voor de mooiste expo van het jaar in de wacht slepen.  Zeker (...)


2020-02-05

Museum Night Fever 14.03

Voor deze editie gaat Autoworld terug naar de Verenigde Staten en halen we achterin het museum het decor van onze expo 'American Dream Cars' weer boven.
Met onder meer een fanfare, cheerleaders, een bar en popcorn snuif je bij ons de sfeer van de Verenigde Staten op.

Kom samen met ons een 'All American' nacht beleven!

Voor deze editie gaat Autoworld terug naar de Verenigde Staten en halen we achterin het museum het decor van onze expo 'American Dream Cars' weer (...)


2020-02-04

Een autoloze Esplanade!

Als je het museum bezoekt, zie je voortaan een prachtig, onbelemmerd panorama op het Jubelpark en de triomfboog. Om de historische, monumentale sfeer van de omgeving te respecteren, mag je vanaf nu namelijk niet meer parkeren op de Esplanade (*).  Sommigen herinneren zich misschien nog dat in 1972 de Grote Markt van Brussel autovrij werd gemaakt. Sindsdien is het heerlijk rondkuieren op het plein.
We verwachten dan ook dat het Jubelpark dankzij deze maatregel weer in al zijn pracht zal schitteren, wat de musea in de buurt en de bezoekers zeker ten goede komt.

Als je het museum bezoekt, zie je voortaan een prachtig, onbelemmerd panorama op het Jubelpark en de triomfboog. Om de historische, monumentale sfeer van de omgeving (...)


2020-01-07

Low Emission Zone (LEZ) in Brussel: WATISDAT?

LEZ in Brussel: moet ik me zorgen maken?
Mag u nu wel of niet met uw oldtimer of recentere wagen in Brussel rondrijden? Over die vraag breken heel wat automobilisten zich het hoofd.

LEZ in Brussel: moet ik me zorgen maken?Mag u nu wel of niet met uw oldtimer of recentere wagen in Brussel rondrijden? Over die vraag breken heel wat automobilisten (...)


2019-05-03

Upgrade Audiogidsen

Er werd een inhoudelijke upgrade uitgevoerd waardoor de audioguides nu nog completer zijn met historisch beeldmateriaal en video's van onder andere  Jacky Ickx, Yvan Mahy, Louis de Fabribeckers en Lowie Vermeersch.
 

Er werd een inhoudelijke upgrade uitgevoerd waardoor de audioguides nu nog completer zijn met historisch beeldmateriaal en video's van onder andere   (...)


2019-04-30

Tripadvisor en Get Your Guide: 4,5/5

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld de score van 4,5/5 op Tripadvisor en Get your Guide. Een uitstekend resultaat!

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld (...)


2018-02-08

'Tentoonstelling' of 'Car in the spotlight': wat is het verschil?

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende benamingen zullen gebruiken voor grote en voor kleine exposities, zodat de bezoekers precies weten wat ze mogen verwachten wanneer ze een bezoek aan Autoworld plannen.

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende (...)


2016-02-02

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info