Top
Slide

News Archief

Autoworld neemt deel aan de actie : 'Free museums for students

Autoworld neemt deel aan een leuke actie van de stad Brussel waarbij studenten van de universiteit en hogeschool, 22 Brusselse musea gratis mogen bezoeken tijdens de paasvakantie. 
Tussen 3 en 18 april kan je Autoworld als student dus gratis bezoeken. 
Tickets uitsluitend beschikbaar via reservatie op onze website. Kies hier dan voor het ticket 'Free museums for students' 

Autoworld neemt deel aan een leuke actie van de stad Brussel waarbij studenten van de universiteit en hogeschool, 22 Brusselse musea gratis mogen bezoeken tijdens (...)


2021-04-01

Een van de eerste Tesla-exemplaren nu in Autoworld

Athlon Belgium geeft iconische Roadster verdiende stek in museum

Een stukje belangrijke autogeschiedenis is toegevoegd aan het Autoworld museum in Brussel. Een van de eerste auto’s van Tesla, die elektrisch rijden op de kaart zette, maakt vanaf nu deel uit van de collectie van het museum. Deze limited editie Roadster komt van Athlon Belgium, die in 2011 als eerste leasingmaatschappij pionierde met elektrische mobiliteit. 

Athlon Belgium geeft iconische Roadster verdiende stek in museumEen stukje belangrijke autogeschiedenis is toegevoegd aan het Autoworld museum in Brussel. Een van (...)


2021-02-24

Expo « Škoda 125 years - from past to future » verlengd tot 14 april 2021


De talrijke bezoekers deze winter waren opgetogen over deze tentoonstelling, die de weinig bekende en nochtans rijke geschiedenis van dit Tsjechische merk belicht. Mocht je nog aarzelen om te komen, hier is alvast een voorproefje van deze tentoonstelling.

De talrijke bezoekers deze winter waren opgetogen over deze tentoonstelling, die de weinig bekende en nochtans rijke geschiedenis van dit Tsjechische merk belicht (...)


2021-02-23

Extra voordelen voor wie een « pass » koopt!

Onze trouwe bezoekers hebben een stapje voor. Daarom bieden we in de komende weken aan de kopers van een ‘Pass’, naast de hierbij opgesomde voordelen, ook nog een welcome pack aan, met enkele leuke verrassingen.
 Maak uw keuze uit de drie beschikbare passes die twaalf maanden geldig zijn na aankoop:

  • Silver: geldig voor één persoon (€ 35)
  • Gold: geldig voor één persoon + één persoon naar keuze (€ 50)
  • Family: geldig voor het hele gezin (ouders + kinderen) (€ 85)

Onze trouwe bezoekers hebben een stapje voor. Daarom bieden we in de komende weken aan de kopers van een ‘Pass’, naast de hierbij opgesomde voordelen, ook nog een (...)


2021-01-29

Classic car club package voor de clubs

Zit je in het bestuur van een oldtimer- of youngtimer-club? Zoek je een origineel clubhouse met extra voordelen? Autoworld stelt u een nieuwigheid voor, op maat van de clubs: het Classic Car Club Package.
 
Voor een jaarlijks bedrag van 1500€ (ex BTW), genieten de intekenende clubs talrijke voordelen. 

Zit je in het bestuur van een oldtimer- of youngtimer-club? Zoek je een origineel clubhouse met extra voordelen? Autoworld stelt u een nieuwigheid voor, op maat (...)


2021-01-29

Car in the box - part II: de spectaculaire Pogtador verpakt in Autoworld

Als supercars je ding zijn, dan ken je zeker ook POG !  Youtuber, Instagrammer… POG is de « koning » van de auto-influencers. Hij is een liefhebber van sportwagens en supercars, die hij op de meest waanzinnige wijze decoreert, en hij houdt ervan om zijn ervaring te delen met zijn « copains », de meer dan één miljoen volgers die zijn doen en laten in de gaten houden op de sociale media.
Momenteel exposeert POG zijn spectaculaire Pogtador - een Lambo Aventador - in Autoworld, ingepakt in een Bburago-doos.

Als supercars je ding zijn, dan ken je zeker ook POG !  Youtuber, Instagrammer… POG is de « koning » van de auto-influencers. Hij is een liefhebber (...)


2021-01-26

Volkswagen Milestones in the spotlight tot 28 maart 2021

Traditioneel wijdt het Autoworld-museum zijn tentoonstelling in februari en maart aan de Volkswagen Kever, met de daaraan gekoppelde Love Bugs Parade ter gelegenheid van Sint Valentijn.
De parade zal in 2021 echter niet kunnen plaatsvinden om de voor de hand liggende redenen, maar de tentoonstelling die in samenwerking met Volkswagen wordt georganiseerd, belooft wel heel bijzonder te worden. 

Traditioneel wijdt het Autoworld-museum zijn tentoonstelling in februari en maart aan de Volkswagen Kever, met de daaraan gekoppelde Love Bugs Parade ter gelegenheid (...)


2021-01-22

AUTOWORLD IN 3D ... een magisch bezoek! 


Wil je een glimp van ons museum opvangen? 
Ga comfortabel achter je scherm zitten, klik hier en ontdek elke hoek van het museum. 

Magisch is het niet? Wel het is nog mooier in real life!

Wil je een glimp van ons museum opvangen? Ga comfortabel achter je scherm zitten, klik hier en ontdek elke hoek van het museum. Magisch is het (...)


2020-12-17

Autoworld mag Brussels Health label in ontvangst nemen

Om het publiek gerust te stellen en de toeristische sector extra te ondersteunen, heeft het Gewest het Brussels Health Safety Label ingevoerd. Het gratis 'Brussels Health Safety Label' is gemaakt voor spelers die actief zijn in het toerisme en de cultuur: attracties en musea, toeristische accommodatie, rondleidingen, de horeca, trefpunten, evenementen en beurzen.  

Bedoeling is de aandacht te vestigen op de algemene verplichte regels voor alle sectoren én op de sectorspecifieke regels. Het label dient ook om het publiek te informeren over de maatregelen die genomen werden door de toeristische locaties die ze wensen te bezoeken. De inhoud van dit label werd uitgewerkt in nauwe samenwerking met de federaties en de partners van de toeristische sector. 

Om het publiek gerust te stellen en de toeristische sector extra te ondersteunen, heeft het Gewest het Brussels Health Safety Label ingevoerd. Het gratis 'Brussels (...)


2020-12-10

HEB JE ONZE 'BEETLE IN THE BOX' AL GEZIEN?


Sinds midden juli staat hij trots in het midden van het museum: een echte VW Kever 1300 cc uit 1969 in een doos die Bburago speciaal voor dit autootje heeft gemaakt.  Iedereen maakt kans om deze auto te winnen door in onze shop de miniatuurversie van Bburago (schaal 1:24) te kopen.

Van dit modelautootje zijn slechts 4000 exemplaren gemaakt. Als je er eentje koopt, krijg je er een kaart bij waarop je je gegevens kunt invullen om deel te nemen aan de tombola. Op donderdag 24 juni 2021 wordt de winnaar getrokken en bekendgemaakt. Een modelauto kost € 30 (of € 40 met een Autoworld-ticket erbij). 

Sinds midden juli staat hij trots in het midden van het museum: een echte VW Kever 1300 cc uit 1969 in een doos die Bburago speciaal voor dit autootje heeft gemaakt (...)


2020-08-26

YOUR EVENT @ AUTOWORLD


Om de organisatie van uw evenement makkelijker te maken bieden wij u deze zomer graag een all-inpackage aan.
Een all-in arrangement met een vaste prijs per persoon. (Max. 200p)
Inbegrepen in uw package:

  • Toegang tot het museum na openingsuren
  • Exclusieve locatie in historisch gebouwAudiovisuele ondersteuning
  • Professionele Autoworld ondersteuning van het event.

Wij houden samen met onze partners rekening met de huidige veiligheidsmaatregelen.
Meer informatie via events@autoworld.be of 02/ 736.41.65

Om de organisatie van uw evenement makkelijker te maken bieden wij u deze zomer graag een all-inpackage aan.Een all-in arrangement met een vaste prijs per persoon (...)


2020-06-20

belangrijke informatie voor houders van een Golden pass, Museumpas of andere lidkaarts


Heeft u een abonnement, museumpass of andere lidkaart? Dan hoeft u geen online ticket te kopen en mag u zich rechtstreeks aan het onthaal aanmelden via de hiervoor aangeduide rij.

Heeft u een abonnement, museumpass of andere lidkaart? Dan hoeft u geen online ticket te kopen en mag u zich rechtstreeks aan het onthaal aanmelden via de hiervoor (...)


2020-05-18

Een autoloze Esplanade!


Als je het museum bezoekt, zie je voortaan een prachtig, onbelemmerd panorama op het Jubelpark en de triomfboog. Om de historische, monumentale sfeer van de omgeving te respecteren, mag je vanaf nu namelijk niet meer parkeren op de Esplanade (*).  Sommigen herinneren zich misschien nog dat in 1972 de Grote Markt van Brussel autovrij werd gemaakt. Sindsdien is het heerlijk rondkuieren op het plein.
We verwachten dan ook dat het Jubelpark dankzij deze maatregel weer in al zijn pracht zal schitteren, wat de musea in de buurt en de bezoekers zeker ten goede komt.

Als je het museum bezoekt, zie je voortaan een prachtig, onbelemmerd panorama op het Jubelpark en de triomfboog. Om de historische, monumentale sfeer van de omgeving (...)


2020-01-07

Tripadvisor en Get Your Guide: 4,5/5


De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld de score van 4,5/5 op Tripadvisor en Get your Guide. Een uitstekend resultaat!

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld (...)


2018-02-08

'Tentoonstelling' of 'Car in the spotlight': wat is het verschil?


De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende benamingen zullen gebruiken voor grote en voor kleine exposities, zodat de bezoekers precies weten wat ze mogen verwachten wanneer ze een bezoek aan Autoworld plannen.

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende (...)


2016-02-02

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info