Top
Slide

News Archief

WIN EEN ECHTE BEETLE 69!

Vanaf midden juli, zal u in Autoworld een schitterende Beetle VW kunnen bewonderen. Deze auto is volledig gerestaureerd en bestickerd als “art-car”, en bovendien maakt u kans om hem te winnen! Hoe kan u deze auto winnen?
U kan vanaf 15 juli in onze shop de 1/24 identieke miniatuurauto aankopen. 

Vanaf midden juli, zal u in Autoworld een schitterende Beetle VW kunnen bewonderen. Deze auto is volledig gerestaureerd en bestickerd als “art-car”, en bovendien (...)


2020-07-20

EEN ZOMERTERRAS ONDER DE ZUILEN VAN AUTOWORLD

Sinds de esplanade autovrij is, is het er heel aangenaam wandelen en kan u nog meer genieten van de indrukwekkende architectuur van de site.

Autoworld zal vanaf 1 juli een zomerterras openen onder de zuilen van het museum waar u kan genieten van een hapje en een drankje.

Doordat het terras volledig overdekt is kan u ongeacht het weer ten aller tijden genieten van de omgeving. Er zullen ook tal van activiteiten plaatsvinden. Later meer hierover.

Sinds de esplanade autovrij is, is het er heel aangenaam wandelen en kan u nog meer genieten van de indrukwekkende architectuur van de site. Autoworld zal vanaf (...)


2020-06-25

ELKE DAG OM 14U, ZAL EEN EXCLUSIEVE OLDTIMER OP DE ESPLANADE RIJDEN

Indien de weersomstandigheden het toelaten, zal vanaf 1 juli om14u stipt een exclusieve oldtimer een ritje maken op de Esplanade voor het museum. Zo kan u ontdekken hoe de motor van zo’n wagen wordt gestart en op welke manier onze grootouders en overgrootouders met de wagen reden. Elke week zal er een andere auto gekozen worden.

Veteran, pré-war, oldtimer en Youngtimer… allemaal komen ze aan bod.
De wagen van de week zal steeds aangekondigd worden via de nieuwsrubriek van onze website en via onze Facebook en Instagram pagina.

Indien de weersomstandigheden het toelaten, zal vanaf 1 juli om14u stipt een exclusieve oldtimer een ritje maken op de Esplanade voor het museum. Zo kan u ontdekken (...)


2020-06-24

Animatie voor kids : bouw je favoriete auto in legoblokken!

Van 1 juli tot en met 31 augustus worden de kinderen bij hunbezoek aan Autoworld extra verwend. Naast de traditionele kleurwedstrijd krijgt deze zomer elk kind de kans om de auto van hun dromen te bouwen met LEGO-blokjes. Deze workshop vindt elke dag plaats van 14u00 tot 18u00 en is toegankelijk voor alle jonge bezoekers. 

Van 1 juli tot en met 31 augustus worden de kinderen bij hunbezoek aan Autoworld extra verwend. Naast de traditionele kleurwedstrijd krijgt deze zomer elk kind (...)


2020-06-22

YOUR EVENT @ AUTOWORLD

Om de organisatie van uw evenement makkelijker te maken bieden wij u deze zomer graag een all-inpackage aan.
Een all-in arrangement met een vaste prijs per persoon. (Max. 200p)
Inbegrepen in uw package:

  • Toegang tot het museum na openingsuren
  • Exclusieve locatie in historisch gebouwAudiovisuele ondersteuning
  • Professionele Autoworld ondersteuning van het event.

Wij houden samen met onze partners rekening met de huidige veiligheidsmaatregelen.
Meer informatie via events@autoworld.be of 02/ 736.41.65

Om de organisatie van uw evenement makkelijker te maken bieden wij u deze zomer graag een all-inpackage aan.Een all-in arrangement met een vaste prijs per persoon (...)


2020-06-20

belangrijke informatie voor houders van een Golden pass, Museumpas of andere lidkaarts

Heeft u een abonnement, museumpass of andere lidkaart? Dan hoeft u geen online ticket te kopen en mag u zich rechtstreeks aan het onthaal aanmelden via de hiervoor aangeduide rij.

Heeft u een abonnement, museumpass of andere lidkaart? Dan hoeft u geen online ticket te kopen en mag u zich rechtstreeks aan het onthaal aanmelden via de hiervoor (...)


2020-05-18

Wij zorgen voor u!

Voor deze heropening neemt Autoworld alle nodige voorzorgsmaatregelen om uw bezoek vlot en veilig te laten verlopen.
Wij vragen u om uw tickets online te kopen of aan de automatische ticketverdeler aan de ingang van het museum.
Voor de veiligheid van u en de andere bezoekers vragen wij om een mondmasker te dragen gedurende uw bezoek. Mocht u zelf geen mondmasker hebben, kan u er een kopen aan de ingang van het museum of in de shop.Aan de ingang en op verschillende plaatsen in het museum zal er handgel ter beschikking zijn.
Om de veiligheidsafstand van 1,5 meter te verzekeren werd er een parcours uitgestippeld in het museum die elke bezoeker dient te volgen.
De audiogidsen blijven beschikbaar en zullen na elk gebruik gedesinfecteerd worden. U kan eventueel ook uw eigen oortjes gebruiken indien u dit wenst.
Wij rekenen op uw gezond verstand zodat iedereen het museum op een veilige manier kan bezoeken.

Voor deze heropening neemt Autoworld alle nodige voorzorgsmaatregelen om uw bezoek vlot en veilig te laten verlopen.Wij vragen u om uw tickets online te kopen of (...)


2020-05-14

Een autoloze Esplanade!

Als je het museum bezoekt, zie je voortaan een prachtig, onbelemmerd panorama op het Jubelpark en de triomfboog. Om de historische, monumentale sfeer van de omgeving te respecteren, mag je vanaf nu namelijk niet meer parkeren op de Esplanade (*).  Sommigen herinneren zich misschien nog dat in 1972 de Grote Markt van Brussel autovrij werd gemaakt. Sindsdien is het heerlijk rondkuieren op het plein.
We verwachten dan ook dat het Jubelpark dankzij deze maatregel weer in al zijn pracht zal schitteren, wat de musea in de buurt en de bezoekers zeker ten goede komt.

Als je het museum bezoekt, zie je voortaan een prachtig, onbelemmerd panorama op het Jubelpark en de triomfboog. Om de historische, monumentale sfeer van de omgeving (...)


2020-01-07

Tripadvisor en Get Your Guide: 4,5/5

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld de score van 4,5/5 op Tripadvisor en Get your Guide. Een uitstekend resultaat!

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld (...)


2018-02-08

'Tentoonstelling' of 'Car in the spotlight': wat is het verschil?

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende benamingen zullen gebruiken voor grote en voor kleine exposities, zodat de bezoekers precies weten wat ze mogen verwachten wanneer ze een bezoek aan Autoworld plannen.

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende (...)


2016-02-02

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info