Top

Uw evenement

Catering

catering
catering
catering

Autoworld Catering

Autoworld Catering

De traiteurdienst van de Autoworld Brasserie biedt een brede waaier menu’s en mogelijkheden (all-in packages), zowel voor evenementen die plaatsvinden in de Brasserie als voor professionele evenementen die georganiseerd worden in het kader van het museum.

Contact

Huitrière et Eole

Huitrière et Eole

De reputatie en het imago van uw bedrijf vereisen perfecte prestaties en diensten. L’Huîtrière & Eole heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van succesvolle evenementen, in combinatie met een dynamisch team dat werd opgeleid in de beste scholen en restaurants van België en Frankrijk. Voor kleine of grote groepen, voor recepties, een walking dinner of een prestigieus en formeel diner zorgen wij voor een gedenkwaardige ervaring. Het team van L’Huîtrière & Eole telt 35 mensen die maar één doelstelling hebben: u tevreden stellen. Zij verwelkomen uw gasten met een menu dat perfect is aangepast.

Een aantal partners die al jaren hun vertrouwen in ons stellen voor hun evenementen: BNP Paribas Fortis, ING, KBC, BECI, Bacardi Martini, Besix, ULB, Mercedes Benz, SAP, Solvay, …

Contact
Eco

choux

CHOUX DE BRUXELLES

Geef smaak aan uw evenement voor een tijdloos moment. Onze teams stellen hun knowhow ten dienste van uw smaakpapillen met seizoensgerechten vol van smaak, passie en innovatie. Laten we ons voorstellen en organiseren van uw evenement samen om uw gasten te verrassen.

Contact

foodlovers

CREATIVE FOOD SOLUTIONS

De in 2012 autodidactisch opgestarte Traiteur FOOD LOVERS zweert bij zijn passie voor authentieke en smaakvolle kwaliteitsproducten. Welke formule men ook kiest: het resultaat is immer prachtig en creatief. De service door een jong, enthousiast, proactief, flexibel team geeft uw evenementen een chique en gezellige meerwaarde. Bij FOOD LOVERS wordt echt naar uw wensen geluisterd. De feilloze follow- up en de duidelijke leiding resulteren in een echte toegevoegde waarde voor uw private en professionele evenementen. Kortom: er wordt op geen inspanning gekeken om uw events een onvergetelijk karakter te bezorgen.

Contact

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info