Van 1 maart tot 28 april loopt in Autoworld Brussel een tentoonstelling ter ere van de 50e verjaardag van de Volkswagen Golf. Op zondag 24 maart vanaf 10 uur verzamelen honderden Golfs en andere klassieke auto's zich op de Esplanade voor het museum voor een "Cars & Coffee". 

Het idee van een "Cars & Coffee" is een dynamische tentoonstelling van interessante auto's voor het museum, op de prachtige Jubelparkboulevard om je auto te laten zien, gratis koffie te drinken en een praatje te maken met gelijkgestemden. En natuurlijk kun je de tentoonstelling "VW Golf 50th Anniversary" in het museum bezoeken. Belangrijke opmerking: deelname aan "Cars & Coffee" is gratis, maar voor toegang tot het museum en de golftentoonstelling moet je een kaartje kopen.

Rijd door de Brusselse tunnels en boulevards richting Autoworld en beleef het romantische gevoel van het geluid van je auto dat de stad vult op een dag met weinig verkeer. Een belangrijke opmerking is dat klassieke auto's zijn vrijgesteld van de beperking van de Lahge Emmissie Zone in Brussel. Oldtimers of youngtimers controleren best vooraf of deze beperkingen van toepassing is. Waarbij uiteraard steeds een dagpas gekocht kan worden. 

Controleer hier de LEZ-voorwarden