Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

VW Love Bugs - The Buzz Edition

Traditioneel staan de maanden februari en maart in Autoworld in het teken van de Volkswagen Kever. 
Naar aanleiding van de lancering van de VW ID. Buzz in België, zal de tentoonstelling "VW Love Bugs - The Buzz Edition" de 7 generaties van de VW-bus aan het publiek voorstellen, van de eerste Combi T1 tot de T7, met als bonus de elektrische ID. Buzz.

Naar de expo

24H OF LE MANS 100 years of race history

2023 is een bijzonder jaar voor de autosport: het legendarische Circuit van Le Mans viert zijn 100-jarig bestaan! De race van de eeuw vindt plaats op 10 en 11 juni.Bij deze gelegenheid en als warm-up presenteert Autoworld de tentoonstelling "24H of Le Mans, 100 years of race history" die van 1 april 2023 tot 28 mei 2023 plaatsvindt

Naar de expo

Chevrolet Corvette a legend turns 70

De Corvette (of liever de Chevrolet Corvette) viert dit jaar zijn 70ste verjaardag! In 1953 kwam de eerste echte Amerikaanse sportwagen op de markt. Sindsdien zijn er acht generaties Corvettes gekomen en gegaan, totdat vorig jaar de C8 werd voorgesteld. Als eerbetoon aan dit symbolische merk van de Amerikaanse droom zal de tentoonstelling "CHEVROLET CORVETTE A LEGEND TURNS 70" plaatsvinden in Autoworld van 3 juni 2023 tot 27 augustus 2023.

Naar de expo

Mahy, a family of cars. The barnfind collection

Weinigen weten dit nog, maar Autoworld werd destijds opgericht om een deel van de internationaal befaamde Mahy-collectie in onder te brengen. Deze collectie vertelt de praktische Belgische automobiel geschiedenis en telt bijna duizend voertuigen! Exclusief voor Autoworld zullen deze zomer een dertigtal zeer bijzondere auto's het "Mahy Reserve" verlaten. De meeste daarvan zijn unieke stukken die "dans leur jus" zullen tentoongesteld worden.

Naar de expo

Neem een virtuele tour door het museum

Wil je een glimp van ons museum opvangen? 
Ga comfortabel achter je scherm zitten, klik hier en ontdek elke hoek van het museum. 
Magisch is het niet? Wel het is nog mooier in real life!

Ontdek Autoworld digitaal