Beste bezoekers, 
Op dinsdag 25 juni  zal het museum uitzonderlijk gesloten zijn voor het publiek.
Gelieve ons te verontschuldigen voor het ongemak.

Op zondag 16 juni, niet toevallig de verjaardag van de Ford Motor Company, verzamelen honderden Mustangs en andere klassieke auto's op de Esplanade voor het museum voor een "Mustang & Coffee" event.

Het idee van een "Cars & Coffee" is een dynamische tentoonstelling van leuke auto's, op de prachtige Esplanade voor het museum. De bedoeling is om je auto te laten zien aan het publiek, een koffie te drinken en een praatje te maken met gelijkgestemden. En natuurlijk kun je die dag ook de tentoonstelling "Ford Mustang 60 Years, celebrating the golden sixties" in het museum bezoeken.

Deelname met je Ford Mustang of eender welke andere klassieke auto aan de 'Mustang & Coffee' is gratis, maar je dient vooraf wel in te schrijven. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Op het Autoworld terras zal er een bar met Amerikaanse specialiteiten aanwezig zijn om de zintuiglijke beleving compleet te maken.

Bovendien hebben we een leuke extra voor u ‘in petto’. In samenwerking met onze Partner Vander Haeghen & Co, zullen de mooiste Mustangs worden beoordeeld door de jury. De prijsuitreiking vindt plaats om 12u00, op het terras van Autoworld.

Wil jij deel uitmaken van dit geweldige evenement en kans maken op een van de Vander Haeghen & Co Awards? Schrijf je dan nu in en zorg dat jouw Mustang de aandacht trekt van onze juryleden.
 


Opgelet: Op zondag 16 juni vindt tevens ook het BXL tour 2024 plaats. Hierdoor zullen enkele toegangswegen afgesloten zijn tot 10u ongeveer. 
Komende van buiten Brussel, kan je Autoworld het makkelijkst bereiken via de E40 (Leuven-Brussel). En dan via de middelste tunnel (Kortenbergtunnel), naar Autoworld. Komende van de kleine ring, neem je best de afslag Madou en vervolgens via de kleine wegen tot bij Autoworld. Wij raden alle bestuurders aan om de applicatie 'Waze' te gebruiken. 
De toegang tot de Esplanade gebeurt via de hoek van de Nerviërslaan en de Galliërslaan (achterkant Autoworld)


Rijd door de Brusselse tunnels en boulevards richting Autoworld en beleef het romantische gevoel van het geluid van je auto dat de stad vult op een dag met weinig verkeer. Een belangrijke opmerking is dat klassieke auto's zijn vrijgesteld van de beperking van de Lahge Emmissie Zone in Brussel. Oldtimers of youngtimers controleren best vooraf of deze beperkingen van toepassing is. Waarbij uiteraard steeds een dagpas gekocht kan worden.