Terugblik op de Exclusieve 'Preview Night' van 'Ford Mustang 60 Jaar' bij Autoworld!

Met brullende motoren, opzwepende klanken en een vleugje nostalgische charme, hebben we onze Expo 'Ford Mustang 60 Years. Celebrating the Golden Sixties.' spectaculair gelanceerd tijdens onze exclusieve 'Preview Night' op 3 mei. Deze avond was een groot succes, met meer dan 400 enthousiaste aanwezigen die genoten van de betoverende sfeer. De Amerikaanse nostalgie voerde de boventoon, waardoor de bezoekers werden meegenomen op een reis terug naar de gouden jaren 60.

Met indrukwekkende Ford Mustangs in de spotlights, brullende motoren, enthousiaste fans en een geweldige band, was het een avond om te blijven herinneren.

Dit was slechts het begin van een onvergetelijk evenement dat de tijdloze allure van de Ford Mustang viert. We nodigen u van harte uit om deel uit te maken van deze bijzondere ervaring en zelf te ontdekken wat onze Expo te bieden heeft. Mis deze unieke kans niet en koop nu uw tickets om deel te nemen aan de reis door de geschiedenis van de Ford Mustang! Beschikbaar tot 30 juni 2024.