Beste bezoekers, 
Op woensdag 24 april zal het museum uitzonderlijk gesloten zijn voor het publiek.
Gelieve ons te verontschuldigen voor het ongemak.

Om de 'Porsche Driven by Dreams' tentoonstelling met een knaller af te sluiten, presenteert Autoworld met trots onze speciale Porsche Cars & Coffee voor oldtimers (+30 jaar) of eender welke Porsche.

Schrijf je nu in en zak op 25 februari vanaf 10u af richting Autoworld met je klassieke auto of oldtimer (+30 jaar) van welk merk dan ook, met eender welke Porsche (geen leeftijdslimiet) of gewoon als bezoeker natuurlijk, naar ons eerste 'Cars&Cofee'-evenement van 2024. Om de 'Porsche Driven by Dreams' tentoonstelling met een knaller af te sluiten, organiseert Autoworld met trots een Cars & Coffee event met als thema Porsche. 

Wens je deel te nemen met jou Porsche of Classic Car - Schrijf je dan in via de website van Autoworld.
De deelnemers worden verwacht  op zondag 25 februari vanaf 10u met een klassieke auto of oldtimer van welk merk dan ook (+30 jaar), of een  Porsche van eender welk model of bouwjaar. 

Als toeschouwer bent u uiteraard ook van harte welkom op het eerste 'Cars&Cofee'-evenement van 2024.

Dit allemaal tijdens de laatste dag van de tentoonstelling 'Porsche - Driven By Dreams.’* Een uitstekende gelegenheid om last minute nog even te genieten van de uitzonderlijke tentoonstelling van unieke Porsches in het museum. 

*Belangrijk: ’Porsche – Driven By Dreams' is betalend en niet inbegrepen in Cars & Coffee deelname.

Het idee is een dynamische tentoonstelling van interessante auto's voor het museum te houden, op de Esplanade van het prachtige Jubelpark. Om je auto te laten zien, koffie te drinken en een praatje te maken met gelijkgestemde zielen. Dit tijdens de laatste dag van de tentoonstelling 'Porsche - Driven By Dreams.’  Een uitstekende gelegenheid om last minute nog even te genieten van de uitzonderlijke tentoonstelling van unieke Porsches in het museum. 

Rijd door de Brusselse tunnels en boulevards richting Autoworld en beleef het romantische gevoel van het geluid van je auto dat de stad vult op een dag met weinig verkeer. Een belangrijke opmerking is dat klassieke auto's zijn vrijgesteld van de beperking van de Lahge Emmissie Zone in Brussel. Oldtimers of youngtimers controleren best vooraf of deze beperkingen van toepassing is. Waarbij uiteraard steeds een dagpas gekocht kan worden. 

Controleer LEZ-zone uitzondering hier