Sebastien de Baere, General Director van het Autoworld Museum in Brussels kondigde zopas - niet zonder trots - aan dat het afgelopen jaar, net als in 2022, alweer een recordjaar was voor het museum wat betreft bezoekersaantallen.

In 2023 mocht het museum niet minder dan liefst 235.000 bezoekers verwelkomen, een spectaculaire prestatie waarbij de bezoekersaantallen in nauwelijks vijf jaar zijn verdubbeld.  Het nieuwe jaar, 2024, begint even ambitieus met de "Porsche Expo Driven by Dreams" tot 25 februari. Daarnaast staan er opnieuw enkele veelbelovende  hoogtepunten op de agenda, waaronder de traditionele Love Bugs Parade (11/02/24), de viering van de 50ste verjaardag van de iconische VW Golf, de 60ste verjaardag van de legendarische Ford Mustang, een retrospectieve over de geschiedenis van de Formule 1, en uiteraard nog enkele verassingen die we graag nog even geheim houden…Bedankt aan alle bezoekers en liefhebbers die dit succes mogelijk hebben gemaakt. We kijken uit naar een jaar vol fascinerende exposities en evenementen. 

Het nieuwe jaar, 2024, begint even ambitieus met de "Porsche Expo Driven by Dreams" tot 25 februari. Daarnaast staan er opnieuw enkele veelbelovende  hoogtepunten op de agenda, waaronder de traditionele Love Bugs Parade (11/02/24), de viering van de 50ste verjaardag van de iconische VW Golf, de 60ste verjaardag van de legendarische Ford Mustang, een retrospectieve over de geschiedenis van de Formule 1, en uiteraard nog enkele verassingen die we graag nog even geheim houden…

Bedankt aan alle bezoekers en liefhebbers die dit succes mogelijk hebben gemaakt. We kijken uit naar een jaar vol fascinerende exposities en evenementen.