Traditioneel staan de maanden februari en maart in Autoworld in het teken van de Volkswagen Kever. 
Naar aanleiding van de lancering van de VW ID. Buzz in België, zal de tentoonstelling "VW Love Bugs - The Buzz Edition" de 7 generaties van de VW-bus aan het publiek voorstellen, van de eerste Combi T1 tot de T7, met als bonus de elektrische ID. Buzz.

Een aantal enthousiaste eigenaars stellen met veel trots hun voertuigen gedurende 2 maanden ter beschikking van het museum, waar ze een prominente plaats zullen innemen. 
Bij de tentoongestelde wagens zal bovendien ook een video afgespeeld worden waarin de verschillende eigenaars hun persoonlijke ervaring zullen toelichten over hun wagen en de avonturen die ze er mee beleefd hebben! 

De aankoop van een Transporter is altijd iets speciaal, of hij nu wordt gebruikt als werkinstrument of om nieuwe horizonten te gaan ontdekken.  Het heeft zoveel generaties kunnen bekoren, zoveel reizen mogen meemaken, soms lang en ver weg.  Veel meer dan alleen voertuigen, zijn Volkswagen Combi's bovenal "een thuis" op de weg, trouwe metgezellen... Ze worden ingericht en aangekleed... Kortom, net als de Kever worden ze vertroeteld als echte familieleden.

Wist u dat het allemaal begon in 1947 met een potloodschets? De Nederlandse importeur Ben Pon zag in de Volkswagenfabriek een eenvoudige wagen om auto-onderdelen te verplaatsen, de 'Plattenwagen'. Vanuit dit basisidee tekende hij op een vel papier in zijn dagboek de contouren van een "Transporter" met de genetische samenstelling van de Kever. De productie ging van start in maart 1948. Dit was het begin van een succesverhaal dat nog lang niet ten einde is.

De tentoonstelling in Autoworld zal niet alleen in het teken staan van de 8 generaties Volkswagen-bussen. Er zal ook een kleine hommage zijn aan de 75e verjaardag van de ondertekening van het Volkswagen-invoercontract voor België en de introductie van zijn kleine zusje, de Kever, in België door D'Ieteren.
De Love Bugs Parade, die op zondag 12 februari 2023 wordt georganiseerd, zal dit jubileum uitgebreid vieren.