Beste bezoekers, 
Op woensdag 24 april zal het museum uitzonderlijk gesloten zijn voor het publiek.
Gelieve ons te verontschuldigen voor het ongemak.

Als je Autoworld bezoekt, (of zelfs zonder een bezoek aan het museum zelf, want er is een aparte ingang) kan je er een hapje eten. De brasserie met toepasselijke naam  « Bagnole » opende zijn deuren midden december 2021.

Je hebt er een prachtig zicht op het museum, niet enkel op de auto’s, maar ook op het adembenemede gebouw, dank zij een plafondhoge glazen wand. De inrichting kan worden bestempeld als « trendy nature ». « Bagnole » wil een sympathieke brasserie zijn met een urban vintage inrichting en een industriële look : ruwhouten lambrisering, plantenwand, gerecycleerde tafels en stoelen.

In de keuken zwaait Nélia Andrade de plak.  Nélia kookte haar ervaring bijeen in bekende restaurants (Le Passage, la Villa Lorraine) voor ze het team van het gerenommeerde Choux de Bruxelles vervoegde. Samen stellen ze een kaart met een eigen toets voor. 

Bagnole is alle dagen open van 11 tot 17u.

Vanaf 11 u kan men er terecht voor een koffie of een andere warme of frisse drank.

Van ‘s middags tot 15 u kan worden gekozen uit de gerechten van de aantrekkelijke brasserie-kaart. Er is keuze uit vijf voorgerechten, vijf hoofdgerechten en vijf desserts, aan zeer betaalbare prijzen. Buiten deze uren kan men er van ’s middags tot 17 u doorlopend terecht voor een snelle maar lekkere hap (kroketten, croque monsieur, fish&chips, burgers, hummus of een gebakje als vieruurtje).

De brasserie kan ook worden afgehuurd voor bedrijfsfeestjes of privé-evenementen.

Info & reservatie : 
https://bagnole-brasserie.be/nl/
info@bagnole-brasserie.be of 0477/56.35.35

Downloads